Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Therese Marcusson - 24 maj 2009 20:02

Det här blir sista bloggen som jag "redovisar" hela veckor. Än en gång har jag tappat lite motivation till bloggen. Men jag lägger inte ner den riktigt än ändå. Nu ska jag blogga då jag känner för det. Det kan säkert bli flera dagar i sträck ibland men det kan nog också bli längre uppehåll. (som de flesta andra gör då dom bloggar helt enkelt:)

Men här kommer iallafall veckan som gått:

I måndags var jag och mamma iväg till Piteå för lite shopping. Men vi började med att stanna till och säga hej till Ann-britt. Där fick vi gott fika innan vi drog vidare till stan.

Agnes på deras inglasade altan...

 

Väl på stan mötte vi upp Marie också. En god lunch fick vi i oss också.

Det låter som att vi bara åt då vi var där men det blev endel shopping också. Och som vanligt nu för tiden så är det roligast att handla åt Agnes. Blir inte så ofta man unnar sig något själv nu för tiden.

I tisdags var vi på öppna förskolan i Bjurfors igen. Där fick vi göra hand och fotavtryck!

 Alla dessa flickor är 08:or och kommer att gå i samma klass i framtiden. Från vänster Ellen, Lova, Agnes och så vår granne Elisabeth med lilla Alva.

I onsdags var jag på onsdagspromenaden. Även Carro och Rut var med.

 

 Efter promenaden lunchade jag och Carro på stan. Sen följde hon med mig till öppna förskolan på anderstorp.

På torsdagen var det ju röd dag. Då klev jag upp med Agnes då hon vaknade 06.30 så Marcus skulle få sova ut på sin lediga dag. Halv nio tyckte jag att det var min tur att vila en stund så då tog han Agnes, och en stund senare fick jag frukost på säng av mina kära. Det satt en sån söt flagga på mackan att jag var tvungen ta kort :)

Tyvärr var det jättedåligt väder på den röda dagen men mellan två skurar (eller nej, det började regna medan vi var ute) så tog vi iallafall en cykeltur. Agnes tycker det är jätteroligt, det är så kul att cykla brevid och se hur hon sitter och skrattar typ hela tiden!

I lördags tog vi med oss mina föräldrar och Marcus föräldrar och for till Rotjön. Där har Marcus sitt andra hus. Jo, det stämmer, han äger inte bara ett hus utan två. Detta är en skogsfastighet som han äger tillsammans med sin farbror. Det är Marcus pappas hemställe.

Hur som, där åt vi surströmming (japp, jag äter surströmming rätt ofta!)

Såhär ser huset ut...

Innan det var dags för efterrätt så var vi tvugna he oss ut på promenad runt byn.

Lyckliga hundar...

Hurtiga karlar...

Hundarna hade dessutom varit med och "jobbat" i skogen hela förmiddagen med Marcus och Janne, dom lastade timmer, så på kvällen hade vi mycket nöjda hundar.

Våra knähundar Ceasar och Ronja....

Close up på mor och son...

Idag har Marcus klippt gräs och sedan mekat med gräsklipparen HELA dagen så vi har fått roa oss själva... Gick på promenad, och varma blev vi så jag gick ner till sjön så hundarna fick bada.

Agnes tyckte det var kul att titta på när hundarna badade...

Agnes fick även sitta på gräsklipparen med pappa en stund, enda chansen att vara med honom idag:)

Avslutar med en bild jag stulit från Karins blogg. Det är från då vi var hos hon och Kajsa på lunch förra veckan. Tyckte den var rolig. En mycket kittlig Agnes!




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards