Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Therese Marcusson - 17 maj 2009 21:06

I måndags var jag på öppna förskolan i Bjurfors. Där träffade vi bl a Camilla och Lova. Lova och Agnes kommer i framtiden att gå i samma klass. Och kanske bli bästa kompisar, vem vet?? Samma traktor ville dom iallafall ha!

I tisdags var det avslutning på babysången på morön. Här är kort på favoriten, trumman!

Här kan man ana Carro och Rut som väntar på sin tur att få trumman...

 

 På onsdagen for vi förbi en sväng på öppna förskolan på anderstorp. Där var bla Thilo...

På torsdagen var vi bjudna till Karin och Kajsa ur föräldragruppen. (för er som inte förstått det än så träffas vi en gång i veckan)

Vädret var så fint så efterrätten åt vi ute i solen. Barnen fick leka på en filt under tiden. Skönt!

På dagen på fredagen var vi bara hemmavid. Prövade vagnen vi fått låna av Josse. Den tyckte Agnes var ganska kul att åka i. Vi körde några varv på gräsmattan :)

Min pappa fyllde år på fredagen så vi for ner till stan en sväng på aftonen.

Grattis morfar!

Igår hade vi bjudit hem Marcus föräldrar. Grillat stod på matsedeln. Agnes den stackarn fick bara en flarra med välling... Också lite torra rån att tugga på...

Och vi gotta oss i kött!

Idag var det strålande väder. Vi tog vårat pick och pack och gick till fiskodlingen på andra sidan byn. Nja, vi tog bilen en bit men parkerade så vi fick oss en bra promenad ändå. Där var det jättemysigt fast också lite myggigt, och stora myggor dessutom.

Hundarna hade förstås kul.

Och vi hade med oss fika. Smaskiga mackor hade vi gjort.

När vi kom hem igen var det dags för lite arbete på gården. Agnes fick sätta sig och leka på en filt en stund..

Bland annat körde Marcus omkring med våran traktor och gjorde en massa grejer. Tänk er Marcus i den på vintern då det är snöstorm och -20. Vi skulle haft oss en ny, en med tak:)

Också körde han upp bussen på gården och lastade ur grejer. Denna buss är förresten till salu så jag passar på att lägga ut den här om det mot förmodan skulle vara någon som läser min blogg som behöver en buss....!!

Sen var vi så varma så vi tyckte det var dags för årets första mjukglass. Så vi for till Burträsk och köpte. Agnes fick smaka. Hon tyckte det var hur gott som helst, ville bara ha mer och mer...

Sen handlade vi lite så vi kunde äta surstömming till middag:) GOTT!

Agnes får inte äta surströmming än men bara hon har åldern inne då hon får börja äta mera salt så ska hon få smaka, hoppas hon börjar gilla det lika mycket som hennes föräldrar gör!

Avslutningsvis så ska ni där ute få tycka till. Vi funderar på att sätta spröjs på våra fönster. Idag gjorde vi ett test. Det är omålat och säkert lite vint och snett men vad tycker ni? Är det finare med eller utan????

Utifrån sett...

 

Innifrån sett....

 

Nu luktar det popcorn. Måste gå och käka lite innan det är slut...

Hej då!










Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards