Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Therese Marcusson - 9 juni 2009 21:06

Idag var vi bjudna till Anna och Thilo på lunch. Och för första gången i mitt liv fick jag testa sushi. Det var helt ok. Absolut inte dåligt men kanske som Anna sa, något man måste lära sig tycka om så det krävs kanske att man äter det några gånger för att man riktigt ska börja uppskatta det. Tack Anna för att jag fått testa för första gången. Och mycket jobb hade hon lagt ner, såhär såg det ut:

Det var inte många ur föräldragruppen som kunde komma idag. Det var endast jag och Mia som kunde hälsa på Anna och Thilo idag.

Agnes, Isak och Thilo...

Gud vilket gott skratt jag fick mig då vi satt och åt efterrätt. Isak blev så himla trött då han satt vid bordet..

Här börjar han slumra...

Åh, ännu mera trött...

Här sover han i stort sett men fortsatte ändå smutta på sitt favoritkex som låg på bordet. Oj, så roligt det såg ut :-D   Har svårt att tro att Agnes någonsin skulle kunna somna på det där viset, ha ha!

Sen så har vi varit på bvc och fått en föreläsning av en tandhygienist som berättade om hur viktigt det är att sköta om deras smågaddar och att inte ge en massa sötslisk osv...

Även där var det bara tre barn idag... Emil, Isak och Agnes...

Sen for vi på Sunnanå och åt middag. Min mamma och pappa hade köpt en babygunga åt Agnes. Den var ju jättekul tyckte hon!

Sen for vi en sväng och kollade på alla som skulle på balen. Fina klänningar och fina bilar. Och endel annorlunda färdsätt, ett par kom med glassbilen :-) Och truddelutten spelades också :-)

Hoppsan, bilnycklarna i handen igen...

Avslutningvis, en bild på Stig-Helmer ifrån kvällens bus. Han har en hårtuss som ställer sig rakt upp på huvudet då han är otrimmad.

Tjing!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards