Alla inlägg den 11 april 2010

Av Therese Marcusson - 11 april 2010 20:54

Idag kändes det verkligen att det var vår i luften. Inte ett moln på himlen på hela dagen. Vaknade dock på tok för tidigt, halv sex, bara för att jag inte kan sova då det blir ljust ute. Mycket irriterande och onödigt. Skulle verkligen behöva sova ut..

Nåväl, det hade varit minusgrader inatt och skoterspåren var perfekt så när jag äntligen fick upp Marcus där vid halv nio (ok, det är inte så sent, men när man själv varit vaken i tre timmar kan man ibland bli övervänt:) så gick jag på promenad i skogen och det bar hur bra som helst på skaren.

På förmiddagen var i ute på gården och solade och hade oss. När Agnes sen sov lunch så vilade vi alla tre, behövdes nog, kändes lite som vi alla vaknat på fel sida..

När Agnes vaknat och vi alla var utvilade kändes det bättre och vi for en sväng för att hälsa på Emil och Mikaela som bor längre bort. Marcus och Agnes tog skotern och jag tog premiärtur med moppen. Mikaela och barnen var tyvärr inte hemma så vi surrade bara lite med Emil och drog sen hem igen.

Då drog vi till Ljusvattnet istället och körde skoter, kollade hundvalpar och kattungar och promenerade lite. Sen for vi vidare till Burträsk och käkade middag där, handlade och käkade glass ute för första gången för i år.

Här kommer lite bilder från dagen:

    

Idag är det tre månader kvar, var ska detta sluta??

        

Upp klockan fem och jobba imorgon, bäst att försöka göra en tidigkväll. Tjing!


























Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards